X

ALS Lenteloop

Schrijf je nu in en kies vervolgens zelf een moment tussen 24 mei en 6 juni waarop jij met je vrienden/familie een van de volgende routes in Bilthoven  gaat afleggen. RTV Utrecht 5km FunRun of FunWalk,, de PWC 10km FunRun of FunWalk, en de 500m special. Op de routes zal je verschillende keren verrast worden door onder andere QR-codes te scannen!

Op 6 juni komt er een videostream online met onder andere de Hermes House Band waardoor je thuis alsnog het leven kan vieren. Om het thuisfeestje compleet te maken, kun je een borrelbox bestellen! Houd de website  www.alslenteloop.nl en social media in de gaten voor extra informatie.

Namens de organisatie van de ALS Lenteloop willen we graag benadrukken dat alle routes van de ALS Lenteloop rolstoelvriendelijk zijn. Zo kan iedereen die zou willen meedoen dit gewoon doen!

Ren of wandel mee voor meer onderzoek naar de ziekte ALS! Dit jaar is het motto ‘Bilthoven Beweegt’. Dus kom in beweging – en meld je aan voor een FunRun. Je loopt of rent over de weg en zelfs door gebouwen op de manier die jij wilt. Door je te laten sponsoren, haal je meteen een mooi bedrag op.

Je kunt kiezen uit de volgende afstanden:

  • 5km FunRun of FunWalk
  • 10km FunRun of FunWalk
  • 500m special

Run voor Fun en vier het leven!

Wil/kan je niet meedoen maar wil je wel iemand ondersteunen, dat kan hier.

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid