X

Amsterdam City Swim 2022

ZWEM OP ZONDAG 28 AUGUSTUS 2022 MEE IN DE STRIJD TEGEN ALS!

Op zondag 28 augustus springen we de Amsterdamse grachten in! Met één gezamenlijk doel: ALS de wereld uit helpen. Samen met 3.000 andere zwemmers leggen we een parcours af, dwars door onze mooie hoofdstad, om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. De spierziekte ALS is nog steeds onomkeerbaar en wetenschappelijk onderzoek naar een oplossing voor deze dodelijke ziekte blijft dan ook hard nodig. Zwem dus ook mee en lever op een unieke manier een bijdrage aan de strijd tegen ALS, PSMA en PLS!

JUBILEUMJAAR

Dit jaar is extra speciaal, want het is het 10e jaar van dit mooie zwemevent! Naast dat wij de afgelopen twee edities niet samen hebben kunnen zwemmen door corona, maakt het dit jaar nog specialer dan ooit! Sinds 2012 zetten wij ons als Amsterdam City Swim in om ALS de wereld uit te helpen. Om samen met alle betrokkenen zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS die wetenschappelijk onderzoek en de verbetering van de levenskwaliteit van patiënten mogelijk maakt.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan nog steeds. Houd de website goed in de gaten voor de laatste updates.

Maak als ALS/PSMA/PLS patiënt nieuwe herinneringen tijdens de Amsterdam City Swim

Naast dat we proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS maken we ook nieuwe herinneringen en genieten van elkaars aanwezigheid. Daarom maakt de Amsterdam City Swim de dag extra speciaal voor ALS, PSMA en PLS-patiënten! Zo ben je samen met 2 dierbaren welkom als bezoeker en kun je er zelfs voor kiezen mee het water in te gaan. Met of zonder hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op https://www.amsterdamcityswim.nl/patienten-informatie

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid