X

Geef alles voor ALS

Dit is Peter van Voorst. Peter is één van de negen ALS-patiënten die iedereen oproept om op 10 oktober een uur lang alles te geven in de strijd tegen ALS. Dit kan door, in een team of individueel, in een uur zoveel mogelijk kilometers te rennen, zo lang mogelijk touwtje te springen, zo ver mogelijk te fietsen of door een eigen uitdaging te kiezen. Deelnemers vragen vrienden, familie of collega’s om hun prestatie te sponsoren.

Het geld dat met Geef alles voor ALS wordt opgehaald, is bestemd voor TRICALS, het grootste onderzoeksinitiatief in Europa om een behandeling voor ALS, PSMA en PLS te vinden. Zo maken we meters in de zoektocht naar een medicijn.

Wil je helpen om van Geef alles voor ALS een succes te maken? Zet je dan in op 1 van deze manieren:

  1. Vertel vrienden, familie en bekenden over Geef alles voor ALS en vraag ze om mee te doen op 10 oktober.
  2. Deel de berichten over Geef alles voor ALS op je social media, liefst met een oproep aan je netwerk om mee te doen op 10 oktober.
  3. Wordt een van de gezichten worden van het evenement. Wij maken een persoonlijke pagina voor je aan die je kunt delen in je omgeving. Hiermee kan je netwerk onder jouw naam in actie komen. We helpen je graag met het aanmaken van deze pagina en het regelen/plaatsen van de inhoud (tekst, foto, video). Stuur ons een mailtje of bel ons, en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Vragen? Stuur een mailtje naar geefalles@als.nl of bel ons via 088 – 666 0 333. We helpen je graag.

Wil jij ook mee helpen?

Wil jij ook je netwerk oproepen zich een uur lang in te zetten in de strijd tegen ALS? Wordt dan een van de gezichten van Geef alles voor ALS. Want meer mensen die een oproep doen betekent ook meer geld voor onderzoek naar een medicijn. Alle hulp is welkom!

Hoe werkt het?

Stuur een mailtje naar geefalles@als.nl of bel ons via 088 – 666 0 333. Op de website www.geefallesvoorals.nl maken wij dan eigen pagina voor je aan waar jij je persoonlijke oproep kunt delen. Dit kan met een video, maar ook met een foto en tekst. Deze pagina kun je delen met je familie of vrienden, die zich voor jou kunnen inzetten.

Op www.geefallesvoorals.nl delen 9 ALS-patiënten hun persoonlijke verhaal. Laat je hierdoor inspireren en geef op 10 oktober een uur lang alles wat je in je hebt. Schrijf je in op www.geefallesvoorals.nl Er is geen tijd te verliezen.

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid