X

Holland4ALS – afgelast

UPDATE 20 maart 2020 – We hebben de beslissing moeten nemen om de 5e editie van Holland4ALS vanwege het COVID-19 virus niet door te laten gaan. Ondanks dat het evenement in juni plaats zou vinden, is er nu gewoonweg op meerdere vlakken te veel onzekerheid. Gezondheid en veiligheid zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Lees hier het nieuwsbericht.

Je inzetten voor ALS-patiënten doe je door mee te doen aan het multisportevenement Holland4ALS.

Als individuele sporter of in een team ga je de uitdaging aan door te fietsen, hardlopen, kanoën en/of zwemmen. Niet om te winnen, maar voor de sportieve prestatie en het goede gevoel iets te doen voor mensen die het hard nodig hebben. Je vult het sportieve evenement in op de manier die past bij jouw sportieve ervaring en ambities.

Het evenement vindt plaats op het outdoor-eiland Eiland van Maurik in de Betuwe. Al je collega’s, vrienden en familieleden kunnen je hier aanmoedigen, terwijl je jouw spierkracht inzet voor het goede doel. Het wordt een compleet festival inclusief foodtrucks, gezellige barretjes, entertainment en activiteiten voor jong en oud!

Bekijk de website van Holland4ALS en schrijf jezelf of een team in!

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid