ALS we het leven vieren

31 augustus 2020

Zaterdag 5 september van 17.00 – 19.00 uur wordt een avond vol muziek, entertainment, challenges en uitdagende vragen. Ook is er een loterij met fantastische prijzen en een veiling met unieke items. Iedereen kan gratis meedoen aan deze wervelende, interactieve quizshow onder leiding van Beau van Erven Dorens, Natasja Froger en Jan Joost van Gangelen.

Schrijf je alleen in of met familie en vrienden en ga vanuit je eigen huiskamer de strijd aan met bekende Nederlanders. Tijdens de avond komen René Froger, Thomas Acda, Candy Dulfer, OG3NE, Edsilia Rombley, Emma Heesters, Xander de Buisonjé, Pieter van den Hoogeband en Bas van Velthoven in actie voor ALS.

Bovendien gaan Mari Carmen OudendijkIvo Niehe, Johnny de Mol, Ferry Weertman en Dennis Weening uitdagende challenges aan. 

Inschrijven

Schrijf je gratis in voor de online quizshow, geschikt voor jong én oud.
Start een eigen actie voor ALS of koop loten. Een lot kost slechts € 5,-.

Veiling

De veiling is onderdeel van de online quizshow ALS we het leven vieren. Wanneer je mee doet aan de veiling, maak je niet alleen kans op een uniek item maar je steunt ook nog het goede doel, de strijd tegen ALS. De veiling sluit op zaterdag 5 september om 19.00 uur. Je krijgt automatisch bericht wanneer je het winnende bod hebt gedaan en ontvangt dan instructies voor de betaling. Bekijk hier het hele aanbod.

Voor wie doen wij dit?

Op facebook en instagram hebben wij inmiddels veel mensen gedeeld. Hier een kleine ‘greep’.


Het belooft een spectaculaire avond te worden! Jij doet toch ook mee?

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid