Deelname enquête ergotherapeuten in opleiding

29 april 2021

Graag vragen wij aandacht voor het onderzoek en de enquête van 3 ergotherapie studenten aan de HvA:

Wij zijn Celeste Bongers, Dagmar Mensink en Cherelle Vermij, drie ergotherapeuten in opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel doen wij onderzoek (in opdracht van het Amsterdam UMC) naar het ontwikkelen van een digitale ergotherapie informatiemodule voor volwassenen met een spierziekte. De module is gericht op energiemanagement en bedoeld als een aanvulling op de bestaande ergotherapie behandelingen. 

Om de digitale ergotherapie informatiemodule zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen, zijn wij benieuwd naar jullie mening en ervaringen! Je kunt ons bij het onderzoek helpen door (anoniem) een enquête in te vullen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 15 à 20 minuten en mede dankzij jullie antwoorden kunnen wij de kwaliteit van ons onderzoek verbeteren. 

De enquête is (tot uiterlijk 12 mei) beschikbaar via de onderstaande link: https://hva.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_887MJIf1wUstVIy 

In de enquête wordt ons onderzoek nog verder toegelicht. Mochten er verder nog vragen zijn, dan kun je via celeste.bongers@hva.nl contact met ons opnemen.

Alvast hartelijk bedankt voor uw deelname!

De deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig en tevens anoniem. De gegeven antwoorden worden anoniem verwerkt en zijn niet te herleiden naar de respondent. Alleen wij hebben toegang tot de gegeven antwoorden. In een publicatie worden anonieme gegevens gebruikt. Onderzoeksgegevens worden op een beveiligde locatie bij de Hogeschool van Amsterdam bewaard voor een periode van maximaal 10 jaar. Na het verstrekken van deze termijn zullen gegevens zorgvuldig worden verwijderd.

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid