Extra Algemene Ledenvergadering

15 december 2022

Het bestuur stelt de leden voor om drie nieuwe bestuursleden te benoemen. Deze benoeming moet formeel worden goedgekeurd door de algemene ledenvergadering (ALV). Normaal zouden deze benoemingen plaatsvinden tijdens de ALV te houden in mei 2023. Echter, in verband met tijdige registratie bij KvK, UBO en de bank is wachten tot de ALV van mei 2023 niet werkbaar.

Daarom houden we dinsdag 20 december een formele korte online ALV. Je aanwezigheid wordt niet verwacht aangezien je de verenigingsondersteuner Philma Overbeeke, ook lid van de vereniging, je akkoord of niet akkoord met de benoeming kan mailen en daarmee machtig je haar om jouw mening in te brengen op de ALV 20 december.

Leden kunnen hun stem uitbrengen via onderstaande links. Je wordt verzocht om dit vóór 20 december te doen.

De drie nieuwe bestuursleden zijn: Andrea Matla, Kees Deijl en Adri Vos. Informatie over deze drie kandidaat-bestuursleden tref je hier. Tevens ontvang je de agenda.

Voor: Hierbij machtig ik Philma Overbeeke om namens mij akkoord te gaan met de 3 voorgestelde benoemingen.

Tegen: Hierbij machtig ik Philma Overbeeke om namens mij niet akkoord te gaan met de 3 voorgestelde benoemingen.

Bedankt dat je de moeite neemt om aan de stemming deel te nemen.