Hoezen om te kussen!

15 mei 2020

Iedereen heeft zijn/haar eigen herinneringen aan mooie en verdrietige momenten. Het is belangrijk om de mooie momenten te vieren en de verdrietige gebeurtenissen een plek te geven. Deze momenten in het leven leggen we vast door foto’s te maken en deze te bewaren of zelfs in te plakken.

Herinneringen
Een andere mogelijkheid is om, wanneer kleding of ander textiel herinnert aan bepaalde gebeurtenissen, deze te laten verwerken in een mooi kussen. Baby- en trouwkleding worden, omdat hier mooie herinneringen aan zitten, bewaard in een doos of hoes in de kast, maar hier wordt vaak niets meer mee gedaan, anders dan misschien éénmaal per jaar bekeken.

Linda de Ree van Hoezen om te kussen maakt van maximaal twee kledingstukken een kussenhoes. De ‘normale’ vanaf prijs is € 60,- exclusief verzendkosten. Zij maakt deze hoes altijd en alleen in overleg met de klant.

Korting
Door middel van een code kunnen leden van APC € 7,50 korting krijgen tot en met september 2020. Om de kortingscode te ontvangen stuur je een mail naar de verenigingsondersteuner via info@alspatientsconnected.com.

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid