Life changing experience!

30 juni 2021

Op 11 september vindt de negende editie van Tour du ALS plaats.

Bij Tour du ALS zijn patiënten de VIP (Very Important Patient). Stichting ALS vindt het namelijk heel belangrijk dat patiënten dit unieke evenement kunnen ervaren. Als patiënt kun je aanwezig zijn bij of deelnemen aan de Tour du ALS.

Niet alleen de prestatie op zich (het is natuurlijk een enorme uitdaging om die Mont Ventoux te beklimmen), maar ook het goede gevoel dat het geeft om dit met je familie en / of vrienden te beleven. Een saamhorigheidsgevoel: samen trappen wij ALS de wereld uit.

Stichting ALS maakt het graag mogelijk dat jij als patiënt mee kan doen aan Tour du ALS. Als patiënt hoef je dan ook geen inschrijfgeld te betalen.

Daarbij kunnen ze ook helpen om een geschikte fiets te regelen. Elk jaar fietsen er een aantal patiënten mee, veelal op een door Stichting ALSopdeweg ter beschikking gestelde ‘Haze Pino’, al dan niet met trapondersteuning.  

Je hoeft uiteraard niet zelf mee te doen om het mee te kunnen maken. Je kan ook de sfeer proeven als toeschouwer of als familie en/of vrienden meefietsen of -wandelen. Elk jaar neemt Stichting Ambulance Wens ernstig zieke patiënten mee, zodat deze patiënten dit unieke evenement ook kunnen meemaken.

Ook meedoen? Kijk hier voor meer informatie

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid