Nieuwe website voor APC

12 oktober 2019

Na een aantal maanden hard werken is daar dan eindelijk de nieuwe website van ALS Patients Connected! De ‘oude’ website bestond sinds de oprichting in 2014 van APC en had tot doel het informeren van ‘de wereld’ dat er een patiëntenvereniging voor mensen met ALS, PLS en PSMA bestond.

Informatie

Inmiddels zijn wij een patiëntenvereniging met bijna 400 leden. De vraag van de leden naar informatie over ALS, PLS en PSMA is anders geworden en deze informatie kunnen ze niet op onze (oude) website konden vinden. De nieuwe website bevat dan ook veel meer informatie over de diagnose, hulpmiddelen, behandeling, ontspanning en zorg. We plaatsen regelmatig nieuws wat je snel en eenvoudig terug kunt vinden. Onderaan de pagina’s vind je zelfs gerelateerd nieuws. En wat te denken van de zoekfunctie? Als je daar bijvoorbeeld webcast invoert dan vind je alle nieuwsberichten die een webcast bevatten.

Nieuw op de site

Wat helemaal nieuw is, is het Evenementen overzicht. Hierop vind je alle evenementen die (mede) door APC worden georganiseerd evenals de grootste evenementen van Stichting ALS Nederland. Ook nieuw is de Social Media pagina waar je alle Facebook en Instagram berichten terug kunt vinden.

Navigatie

De website is eenvoudig navigeerbaar door grote knoppen en contrasterende kleuren. Ook is het mogelijk om de grootte van het lettertype aan te passen. Door de bewust gekozen witruimte is de website ook eenvoudiger te lezen en te gebruiken door mensen die gebruiken maken van oogbesturing.

Natuurlijk kan je via de site lid worden van APC, contact met ons opnemen maar ook en je kunt direct naar het forum gaan.

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid