Online quizshow – ‘ALS we het leven vieren’

24 juni 2020

Met het niet door gaan van veel evenementen heeft Stichting ALS Nederland de handen in één geslagen met de Amsterdam City Swim en NLmuziek.nl (het muziekplatform van René Froger) voor een spectaculair en nieuw evenement, de online quizshow ‘ALS we het leven vieren‘.

Beau van Erven Dorens en Jan Joost van Gangelen als co-host presenteren dit wervelende spektakel vol uitdagende quizvragen en challenges met bekende Nederlanders. Niemand minder dan Pieter van den Hoogenband, Ivo Niehe, zwemkampioen Suzanne Brummel, Thomas Acda, Johnny de Mol en Ferry Weertman komen tijdens de quizshow belangeloos in actie voor ALS. Zij willen samen met jou de grootste online showquiz ooit spelen!

Wil jij mee quizzen?

De quiz stelt je kennis, kunde en originaliteit op de proef. En je gaat de strijd aan met bekende Nederlanders die ook voor je optreden. ALS is de grootste winnaar, maar door het kopen van loten maak jij ook kans op fantastische prijzen.  Reserveer de online quizshow alvast in je agenda:
zaterdag 5 september 17.00 – 19.00 uur

Wil jij prijzen winnen?

Dat kan tijdens de online quizshow! Er is een loterij met geweldige prijzen, allemaal met één doel: geld ophalen voor onderzoek naar ALS. Een lot kost € 5,- waarbij de volledige opbrengst ten goede komt aan Stichting ALS Nederland. Er staan al bijna 150 prijzen online en iedere week publiceren we nieuwe items.

Wat je moet weten over het event:

  • het is op zaterdag 5 september 2020;
  • duurt van 17.00 tot 19.00 uur;
  • meedoen is gratis en voor iedereen toegankelijk;
  • registreren is verplicht;
  • het gaat niet om pittige vragen maar om de sfeer;
  • laat ook ALS-patiënten aan het woord.

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid