Patiëntenvereniging APC start contactteam

26 januari 2021

Patiëntenvereniging APC start contactteam voor patiënten en naasten

Zoals bekend komt APC op voor de belangen van mensen met ALS, PSMA en PLS en wijst patiënten en naasten de weg in de ALS-zorg, niet alleen op www.alspatientsconnected.com maar nu ook met een contactteam. 

Ook als de diagnose al langer geleden is gesteld kunnen patiënten en naasten tegen veel vragen en problemen aanlopen. Ons contactteam wijst de weg in de complexe ALS-wereld en zal zelf of via bemiddeling en verwijzing individuele problemen oplossen.

Het APC contactteam

We zijn verheugd te kunnen melden dat APC nu met een contactteam start, bestaande uit verenigingsondersteuner Bianca Brouwer, vrijwilliger Ineke Zaal en ALS-verpleegkundige Karin de Jager. Ze zijn te bereiken via  contactteam@alspatientsconnected.com. Bij urgente vragen ook via tel: 088-6660399. Aarzel niet en neem contact op!

Bestuursleden Conny van der Meijden (secretaris) en Paula Pietersen (vicevoorzitter) zijn verantwoordelijk voor het APC contactteam.

Samenwerking

Het APC contactteam werkt samen met de contactteams van het ALS Centrum, Stichting ALS Nederland en stichting ALS op de weg. Iedere partij heeft op eigen wijze contact met patiënten. We hebben afspraken gemaakt over samenwerking en eventueel gewenste doorverwijzing, zodat de vragen van patiënten en hun naasten zo goed mogelijk door de juiste partij worden beantwoord.

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid