Vacature bestuurslid

8 januari 2021

* 27 januari – functie is reeds vervuld *

Wegens vertrek van een bestuurslid na vijf jaar zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid ‘medische zaken’.

Het bestuur is verantwoordelijk om de missie van de vereniging te realiseren. Het bestuur hanteert daartoe een systematiek van een jaarlijkse beleidscyclus met brede input. Het bestuur werkt op vrijwillige basis en wordt ondersteund door een betaalde verenigingsondersteuner. Het bestuur realiseert de doelen van de vereniging samen met de patiëntenadviesraad (PAR) van de vereniging en door samenwerking met het ALS Centrum, Stichting ALS Nederland en andere organisaties.

Portefeuille
Binnen het bestuur zijn portefeuilles verdeeld. Elke portefeuillehouder heeft een collega-bestuurslid als sparringpartner en back-up. Besluiten worden met gehele bestuur genomen. De portefeuille medische zaken omvat het bijhouden van geneesmiddelenonderzoek, de onderzoeksagenda cure jaarlijks updaten en projecten initiëren en trekken om de beschikbaarheid van medicijnen te versnellen.

Je kunt hier het profiel bekijken in PDF. Bij interesse kan je dit kenbaar maken aan onze secretaris Conny van der Meijden via conny@alspatientsconnected.com

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid