X

Daniël van der Meulen

21 maart 2022

Hallo, mijn naam is Daniël van der Meulen en ik woon in Leeuwarden. In het verleden heb ik ook een aantal jaren in Den Haag gewoond, dus ik voel me een Fries met een vleugje randstad. Ik ben geboren in 1978 en eind januari 2022 heb ik de diagnose ALS gekregen. De diagnose was een schok voor mij.

Ik werkte als ICT Consultant/Productowner via mijn eigen bedrijf bij diverse klanten (Univé, BOL.com, DUO en de RDW), maar ik ben dit nu wel rustig aan het afbouwen. Mijn laatste klant (de RDW) heeft zich super meelevend opgesteld na de diagnose, en dit heb ik enorm gewaardeerd.

Mijn doel is om de negatieve situatie om te buigen naar iets positiefs. Ik ga mij de komende tijd richten op een nieuw avontuur en mezelf focussen op belangrijke zaken die ik hopelijk nog erg lang kan blijven doen. Daarom wil ik me ook graag inzetten voor ALS Patiënts Connected en de Patiëntenadviesraad.

Ik houd van muziek, geschiedenis, lezen, documentaires, series, wielrennen en voetbal. En ik ben erg graag in de bergen de Alpen, Dolomieten en Vogezen zijn favoriet.

Voor vragen, feedback of wat dan ook, sta ik altijd open. Ik ben te bereiken via dvdm1978@gmail.com en ook linken via Linkedin vind ik altijd een goed idee( www.linkedin.com/in/danielvandermeulen1/ ).