Michiel Scheeren

3 februari 2022

Bestuurslid met portefeuille Communicatie

Mijn naam is Michiel Scheeren, ik ben 62 jaar en ben getrouwd met Marita en heb 2 dochters die zijn afgestudeerd en wonen en werken in Amsterdam. Na mijn studie HTS-vliegtuigbouwkunde heb ik in de commerciële afdeling van Vliegtuigfabriek Fokker gewerkt en ben na 6 jaar overgestapt naar de communicatiewereld, waar ik inmiddels ruim 30 jaar actief ben. De laatste 15 jaar was ik algemeen directeur van een communicatiebureau waarbij ik naast het algemeen management de rol van strateeg had.

Ik heb in april 2021 de diagnose ALS gekregen en ben gestopt met werken.

ALS patiëntenvereniging

Sinds dat ik ALS heb ben ik me meer in deze ziekte gaan verdiepen en wil graag een bijdrage leveren aan het vinden van een oplossing voor ALS. Ik zet me daarom graag in om voor de ALS patiëntenvereniging om de communicatie op een goede manier in te vullen. Ik ben van samenwerken en werk daarom graag samen binnen APV, maar ook met de Stichting ALS en het ALS Centrum om uiteindelijk de oplossing te vinden.