Sabine van der Pels

3 februari 2022

Verenigingsondersteuner

Hierbij stel ik mij graag aan jullie voor. Ik ben Sabine van der Pels en samen met Edger hebben wij twee prachtige zonen Mick en Luuk en wonen we in een heerlijk huis in Nieuw-Vennep. In mijn vrije tijd ga ik voor ontspanning heel graag wandelen in de natuur, mountainbiken of hardlopen. Ook geniet ik enorm van leuke uitstapjes of vakanties met mijn gezin.

Ik ben bij de ALS patiëntenvereniging terecht gekomen via mijn zus Bianca Brouwer. Zij werkt als verenigingsondersteuner voor de ALS patiëntenvereniging. Eind vorig jaar vertelde zij mij dat er bij APV behoefte was aan uitbreiding van uren in de ondersteuning.

Aangezien ik zelf al bijna 30 jaar werkzaam ben als support professional waarvan de laatste drie jaar als freelancer, ben ik met de ALS patiëntenvereniging in gesprek gegaan en zijn we overeengekomen dat ik vanaf dit jaar ook onderdeel uitmaak van de verenigingsondersteuning van APV. Ik zal met veel plezier mijn ervaring inzetten om de vereniging zo goed mogelijk te ondersteunen.