Wat kan ik voor je doen?

15 januari 2020

Het is helemaal niet makkelijk om hulp te vragen wanneer je, door allerlei omstandigheden, echt afhankelijk bent van de hulp van anderen. Doorgaans vraag je alleen wat strikt noodzakelijk is en dan het liefst aan die paar mensen waarbij je kwetsbaar durft te zijn.

Aan de andere kant zijn er ook mensen die willen helpen en zeggen: “wat kan ik voor je doen? ”Op dat moment weet je vaak niks te verzinnen terwijl er misschien wel heel veel is waar je meegeholpen zou zijn.

Doe boekje
Dan is het tijd om “nemen” toe te staan van “geven en nemen” én voor het “wat kan ik voor je doen – doe boekje”.

Inzichtelijk
Het doe-boekje is een geweldige manier om voor je zelf overzichtelijk te maken welke hulp je kan gebruiken. Dat maakt het vragen om hulp ook makkelijker. Voor de vrienden en familie die graag iets willen doen is hiermee inzichtelijk gemaakt wat je graag gedaan zou hebben. Grote voordeel is dat ze iets kunnen uitzoeken wat ze leuk vinden om te doen en op een tijdstip dat het jullie allebei uitkomt.

Het doe-boekje is gevuld met invulpagina’s, aangevuld met een gebruiksaanwijzing met heel praktische ideeën over hoe en waarvoor je het boekje kunt gebruiken.

Bestellen?
Je kunt het “wat kan ik voor je doen – doe boekje” bestellen via Bol.com of via hun eigen website.

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid