Weer samen het leven vieren! 

30 januari 2022

Voorbereidingen ‘ouderwets’ gezellige Lenteloop van start!

Bilthoven – Op Tweede Pinksterdag, maandag 6 juni 2022, vindt in Bilthoven alweer de 7e editie van de ALS Lenteloop plaats. Het wandel- en hardloopevenement waarbij de essentie van samen bewegen en samen het leven vieren, voorop staat.

De ALS Lenteloop is niet meer weg te denken uit Bilthoven. Jaarlijks zetten zo’n 1.500 deelnemers zich sportief in om daarmee gelden te werven voor onderzoek naar de ziekte ALS en het ondersteunen van ALS-patiënten en hun gezinnen. De afgelopen twee edities moesten noodgedwongen op een alternatieve wijze georganiseerd worden, maar iedereen verlangt nu weer naar een ‘ouderwets’ gezellige en sportieve Lenteloop.

Tijdens dit evenement kunnen deelnemers ervoor kiezen om 5km of 10km hard te lopen of 5km te wandelen. Speciaal voor de jonge sportievelingen is er de 2,5km KidsRun. Om deelname voor iedereen mogelijk te maken is er ook de 500m ALS Special wandelen. Bewegen is belangrijker dan ooit tevoren, dus iedereen kan meedoen!

En wat is er mooier om na de sportieve inspanning met elkaar na te genieten van een spetterend feest in de buitenlucht. De organisatie is gestart met de invulling van het feestprogramma, waarbij traditioneel wordt afgesloten met een bekende live-band.

Inschrijven

Alle deelnemers ontvangen naast een gepersonaliseerd startnummer, een speciaal Lenteloopshirt en natuurlijk een unieke medaille. Inschrijven is mogelijk via de website, www.alslenteloop.nl, waarbij gelijk een actiepagina wordt aangemaakt om heel eenvoudig fondsen te kunnen werven. De inschrijving is geopend vanaf 13 december, waarbij de vroege inschrijvers profiteren van een early-bird korting! Er is een gelimiteerd aantal startbewijzen beschikbaar, dus de organisatie raadt iedereen aan niet te lang te wachten met inschrijven!

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid