Word lid en ontvang een boek

29 februari 2020

Mensen met ALS, PLS of PSMA, direct naasten (1ste lijn) en nabestaanden ontvangen, wanneer zij in maart lid worden van APC, het boek ‘Alfons Alsema Draaft Door‘ gratis thuis thuisgestuurd.

Lid worden is gratis. Leden worden op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over onderzoek, behandelend, zorgontwikkelingen en ander nieuws.

Alfons Alsema Draaft Door
Het boek is geschreven door Johan Foilant, zelf ALS-patiënt, en Marieke Meischke, zijn parttime zorgbegeleidster. “1 heel jaar hebben we eraan gewerkt, minstens 1 dag per week in Johan & Rianne’s mantelzorgwoning in het Knegselse Oeyenbosch. Het voorbereidende werk nam veel tijd in beslag. De verhaallijn, het uitwerken van de personages en achterhalen van de fysieke ontwikkeling van Johan.
Hij moest 12 jaar terug in de tijd, naar het tijdstip van de diagnose. Het waren serieuze, soms emotionele, momenten omdat we kozen voor een fictief verhaal gebouwd op het ware ziekteverloop”.

Nu is het boek klaar en gepubliceerd.

Hoe krijg je het boek thuis gestuurd?

Wanneer jij je hebt aangemeld als lid dan kan je dit per email melden bij de verenigingsondersteuner van APC ovv ActieMaartBoek.

Vergeet vooral het volgende niet te vermelden in je email:
1) wil je een E-book of een softcoverbook ontvangen;
2) naam, adres, postcode en woonplaats;
3) je relatie tot de ziekte.

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid