X

Lotgenotencontact

19 maart 2022

Wie behoefte heeft aan herkenning of steun van mensen die in dezelfde situatie zitten is welkom bij de diverse online lotgenotencontactbijeenkomsten die patiëntenvereniging ALS Patients Connected organiseert. Zie hiervoor de agenda op https://wegwijzer.alspatientenvereniging.nl/lotgenotencontact/lotgenoten/

Tijdens het lotgenotencontact besteden we aandacht aan verschillende onderwerpen. Daarnaast zijn er bijeenkomsten waarbij we bewust geen onderwerp hebben, maar gewoon met elkaar praten, ervaringen delen en ideeën uitwisselen.

Bij contacturen waarbij wel een onderwerp centraal staat nodigen we een deskundige uit die hierover kan praten. Onderwerpen die bij ons op de agenda staan zijn; Gezinnen met kleine kinderen, Vakanties, Gezondheid en voeding, Onderzoek/TRICALS, Ergotherapie, Hulpmiddelen, Hulpmiddelen via de Wmo, ALS-Behandelteams, Mentale zorg.

In aanvulling hierop zijn we erg benieuwd welke onderwerpen jullie interessant vinden om te bespreken, zodat we die ook op de agenda kunnen zetten. Als je wilt reageren doe dat via ons mailadres info@alspatientsconnected.com met als onderwerp Lotgenotencontact. Wij zouden dat zeer op prijs stellen.

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid