X

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid

Partners

Online lotgenotencontact voor partners van mensen met ALS/PSMA/PLS 

Na een jaar maandelijks ons online lotgenotencontact is het hoog tijd om ook speciale aandacht te geven aan de partners van de patiënten. Want ook voor partners is het dagelijks leven totaal veranderd. De impact van ALS/PSMA/PLS in het leven met elkaar is immens. ‘Leven met’ wordt meer en meer ‘zorgen voor’ en de rollen binnen relaties worden anders ingevuld. Hoe kom je als partner nog toe aan tijd voor jezelf? 

Onder de deskundige leiding van een gespreksleider worden de lotgenotencontacten voor partners van mensen met ALS/PSMA/PLS georganiseerd door de ALS patiëntenvereniging op verschillende tijdstippen in de middag of avond. 

Praten met partners van andere patiënten die aan een paar woorden genoeg hebben om te begrijpen waar je tegenaan loopt. In vertrouwen met elkaar zorgen en angsten kunnen delen. Waar loop je tegenaan en waardoor krijg je energie om weer positief verder te kunnen. 

Om een link te krijgen voor deze Zoom-bijeenkomst kun je, als je al lid bent van APV, een mail sturen naar  info@alspatientenvereniging.nl om je aan te melden. Als je nog geen lid bent, kun je dat hier worden en je daarna via bovenstaand emailadres opgeven voor het lotgenotencontact voor partners. 

DatumTijd
13 maart 202320.00 – 21.00 uur
12 juni 202320.00 – 21.00 uur
11 september 202320.00 – 21.00 uur
11 december 202320.00 – 21.00 uur

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid