X

ALS Sunrise Walk

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 februari* lopen wij samen in Utrecht de zonsopgang tegemoet. Hiermee wordt geld ingezameld voor onderzoek naar ALS, PSMA en PLS. We wandelen van Utrecht Centraal richting het ALS Centrum. Het vertrek is tussen 02:00 en 03:00 vanaf Utrecht CS. De ALS Sunrise Walk belooft een unieke en sfeervolle nachtwandeling te worden. Neem lampjes mee en versier je kleding, zodat we ALS op een mooie manier in het licht zetten.

Jij kunt ook meedoen met deze wandeltocht. We volgen voor de gehele route de openbare weg, waarbij we altijd over de stoep en soms over het fietspad lopen. Hierdoor is de route goed toegankelijk voor bijvoorbeeld een rolstoel of een handbike. Daarnaast zijn de start- en finish locaties en de 2 checkpoints voorzien van liften en mindervalide toiletten. Het is ook mogelijk om een route te lopen van 5 kilometer, waarbij we met de 25km lopers gezamenlijk naar de finish lopen (vanaf 07:30 uur).

Klaar voor een bijzondere belevenis? Schrijf je in op: www.alssunrisewalk.nl

*De ALS Sunrise Walk zou in eerste instantie plaatsvinden in de nacht van 10 op 11 december 2021. Het evenement is verplaatst naar de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 februari 2022. We hebben dit besluit moeten nemen vanwege de nieuwe coronamaatregelen die vanaf 28 november in zijn gegaan. Meer informatie vind je hier.

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid