X

Amsterdam City Swim – alternatief programma

Het alternatieve programma is bekend;

de online quizshow ‘ALS we het leven vieren

Op zondag 6 september springen duizenden helden opnieuw de Amsterdamse grachten in om geld op te halen voor ALS, PLS en PSMA.  Op dit prachtige en grote evenement staan patiënten centraal. Het bestuur van ALS Patients Connected doet een beroep op alle mede-patiënten om mee te doen of om aanwezig te zijn.

Deelnemen
De Amsterdam City Swim is er voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan Stichting ALS Nederland en die van zwemmen houdt. ACS for Kids is voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar, voor de volwassen swim moet je minimaal 15 jaar oud zijn. Het water wordt vooraf uitgebreid gecontroleerd. Meedoen kan op verschillende manieren. Je kunt de zwemtocht als kind of volwassene doen, een businessteam starten of je aanmelden als vrijwilliger. Interesse, aanmelden kan hier.

ALS van de kaart
Door jaarlijks een uniek, impactvol en sociaal zwemevenement in de Amsterdamse grachten te organiseren streeft de Stichting Amsterdam City Swim ernaar zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar onderbelichte ziektes. Zolang ALS nog niet ‘van de kaart’ is, Heeft de Amsterdam City Swim als doel geld inzamelen voor onderzoek naar het vinden van een oplossing voor ALS en voor kwaliteitsverbetering van het leven van ALS-patiënten.

 

 

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid