X

Tour du ALS - 11 juni 2020

Helaas is Tour du ALS 2020 afgelast wegens het coronavirus

 
 
Samen trappen wij ALS de wereld uit!

Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen op donderdag 11 juni 2020 honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux om geld op te halen in de strijd tegen ALS, PLS en PSMA. Tour du ALS is het grootste evenement wat jaarlijks wordt georganiseerd door Stichting ALS Nederland. Lees hier alles over de Tour du ALS.

Doe ook mee!

Wil jij ook deelnemen aan de 9e editie van de Tour du ALS? En zo bijdragen aan de strijd tegen ALS én een geweldige sportieve prestatie neerzetten. Fiets, hardloop of wandel mee, alleen of met een team. Samen met je collega’s, familie of vrienden. Schrijf je hier direct in.

Heb jij ALS, PLS of PSMA en wil jij ook mee?

Iedereen die mee gaat of mee doet aan de Tour du ALS beschouwt het als een unieke ervaring. Of je nu patiënt bent of niet. Patiënten die mee gaan naar de Tour du ALS zijn VIP (Very Important Patient) en staan centraal tijdens dit evenement. Patiënten hoeven geen inschrijfgeld te betalen. Wil of kan je als patiënt niet meedoen maar je wilt er wel bij zijn, dat kan ook.  Lees alle patiënteninformatie op de website van Tour du ALS.

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid