X

CHDR zoekt gezonde vrijwilligers voor ALS onderzoek!

15 oktober 2020

Helpt u ook mee?
Het Centre for Human Drug Research (CHDR) doet onderzoek naar de effecten van een nieuw middel voor de behandeling van ALS. Hiervoor zoeken zij gezonde mannen en vrouwen tussen de 18 en 50 jaar, die niet roken en geen medicatie gebruiken. Vrouwelijke deelnemers zijn postmenopauzaal of onvruchtbaar.

Onderzoeksperiode
Het onderzoek bestaat uit een studieperiode van een verblijf van 18 dagen en 18 nachten in een kliniek, waarin u 14 dagen het studiemiddel 1 maal daags inneemt. Zeven dagen na deze studieperiode volgt er een kort bezoek aan de kliniek en een nakeuring weer een week later. Vooraf de studieperiode wordt u uitgenodigd opdat u voorgelicht en medisch gekeurd kunt worden.

Vergoeding
Voor deelname aan het onderzoek ontvangt u een bruto-vergoeding van € 3.697,- excl. reiskosten. Meer informatie over dit onderzoek vindt u hier.

Over het CHDR
Het CHDR is gevestigd in Leiden. Zowel ons keuringscentrum als onderzoekscentrum zijn goed te bereiken met de auto én het openbaar vervoer. Parkeren is gratis.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website proefpersoon. Het CHDR is ook bereikbaar via recruit@chdr.nl of telefonisch via 071-524 64 64 (op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur).

Zij staan u graag te woord!

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid