X

Online lotgenotencontact voor partners van mensen met ALS/PSMA/PLS

17 februari 2021

Na een jaar maandelijks ons online lotgenotencontact is het hoog tijd om ook speciale aandacht te geven aan de partners van de patiënten. Want ook voor partners is het dagelijks leven totaal veranderd. De impact van ALS/PSMA/PLS in het leven met elkaar is immens. ‘Leven met’ wordt meer en meer ‘zorgen voor’ en de rollen binnen relaties worden anders ingevuld. Hoe kom je als partner nog toe aan tijd voor jezelf? 

Onder de deskundige leiding van Theresa Oost wordt het eerste lotgenotencontact voor partners van mensen met ALS/PSMA/PLS georganiseerd door APC op donderdag 25 februari van 15.00-16.00 uur. 

Praten met partners van andere patiënten die aan een paar woorden genoeg hebben om te begrijpen waar je tegenaan loopt. In vertrouwen met elkaar zorgen en angsten kunnen delen. Waar loop je tegenaan en waardoor krijg je energie om weer positief verder te kunnen. 

Om een link te krijgen voor deze Zoom-bijeenkomst kunt u, als u al lid bent van APC, een mail sturen naar info@alspatientsconnected.com om u aan te melden. Als u nog geen lid bent, kunt u dat hier worden en u daarna via bovenstaand emailadres opgeven voor het lotgenotencontact voor partners. 

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid