X

Terugblik ALS/PSMA/PLS Patiënten- en Naastendag 2023

19 december 2023

Zaterdag 25 november vond de vierde editie van de jaarlijkse ALS, PSMA en PLS Patiënten- en Naastendag plaats. Ruim 150 mensen reisden af naar het Postellion hotel in Bunnik voor deze bijzondere dag.

De dag bestond uit een divers programma: er werden presentaties en workshops gegeven over praktische zaken zoals hulpmiddelen, de huidige stand van onderzoek en het aanvragen van thuishulp. Maar er was ook ruimte voor verdieping en meer persoonlijke onderwerpen zoals het omgaan met de ziekte. De dag werd afgesloten door een indrukwekkende presentatie van Manu Keirse, expert op het gebied van verdriet, verlies en levend rouwen.

Gedurende de hele dag was er veel ruimte voor contact met lotgenoten en de mogelijkheid tot het bezoeken van de informatiemarkt.

Kortom, een waardevolle en informatieve dag!

Presentaties

Wilt u graag een van de gegeven presentaties nog eens rustig teruglezen? Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare presentaties. Mocht u nog ergens vragen over hebben dan kunt contact met ons opnemen via: info@alspatientenvereniging.nl

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid